Panzerjager44 napisał(a):MÓJ POST MIAŁ WYGLĄDAĆ TAK:
"Ja w swoich postach nie odkryłem nic naprawdę obraźliwego, ale o tym jak napisałeś zdecydują forumowicze, bo ty chyba zdecydowałeś.
Twój cięty dowcip i inteligencja przyniosą wreszcie jakis trwały skutek, bo ja już niestety nie mam sił na to forum i oficjalnie się wycofuję. inaczej mowiac post ten jest kroplą która przelała czarę.
Adminów proszę o usunięcie mojego konta.
Cześć czołem wszystkim. Do zobaczenia na trasie. Hej !
----------------------------
Decyzja podjęta po solidnym nachmieleniu więc pewnie strasznie głupia, ale szczera. powiem jedno K...sko będzie mi tego forum brakować. Pewnie będe właził ale z pisaniem definitywny koniec."
Ponieważ poprosiła mnie osoba której bezgranicznie ufam na razie sie wstrzymam (admini nie kasujcie mnie od razu) ale naprawde nie wiem czy cos z tego będzie. Szkoda się tak poddać od razu

karolbiegacz napisał(a):Nie czytaj wogóle przez trzy dni i wszystko wróci do normy.
Pamiętaj najlepsze są spotkania oko-w oko a nie wirtualnie.
Co do spotkań to jak zwykle o tym zapomniałem. Także póki co zostaje, ale z ale..... 

jojas napisał(a):Mam kolejne pytanie. Czy umiejętność czytania ze zrozumieniem jest wśród uczestników tego forum powszechna?
... czyli chciałem powiedzieć nie przeginaj 
jojas napisał(a):Fajnie ktoś odpowiedział na pytanieco prawda dość pokrętnie ale jednak.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość