Haj. Przymierzam się do kupna rowerka MTB i potrzebuję konsultacji. Jak już w temacie zauważyliście budżet jest bardzo, ale to bardzo ograniczony, ale na tę chwilę chyba dla mnie wystarczający (pierwszy mtb, więc wymagań nie mam wielkich - byle by służył długo i nie odchudzał już chudziutkiego portfela). Pewnie jakaś używka się znajdzie.
Póki co na oku mam to: http://allegro.pl/show_item.php?item=1439463345 Warto? Sprzedający jest skłonny opuścić cenę.
A jeśli nie, to może jakieś propozycje?
Z góry dzięki za poświęcony czas.
Ja się powstrzymam od doradzania, ale....
za 315 zł sprzedam Checker Piga . Rowerek klasyka, sprawny, dokupione klamkomanetki shimano lx. Jedyny wkład który bym proponował to zakup nowych pancerzy i linek.
Fajny ten TREK, ale to rower dla kolekcjonera Rama, widelec, hamulce i manetki z ok 1995/96 roku, przerzutka tył i korby z ok 1991/92
Jak kupisz to możesz u mnie wymienić na coś współczesnego Daj za niego max 7-8 stów
Ja chcesz nowy rower to mamy w sklepie nowego schwinna za bodajż coś około tysiąca w promocji .
Rama 18,5- 19 cali ładne malowanie czarno czerwone dobra ramka .
co do osprzętu to ........... no jak za tą cene. Widelec zoom . przerzutki chyba alivo albo acera , hamulce tarczowe linkowe.
Rowerek oczywiście nowy , wisi w sklepie na miejscu .
Mój rower "Xzero" kosztował 500zł i też na nim da się (nawet ścigać) Jeśli masz 1000zł to kupuj taki na ile Cię stać.
Później w miarę napływu kasy będziesz do ramy dokupował lepszy osprzęt.
.......................
Wogóle brawo za super decyzję co do kupna MTB.