MichalB napisał(a): podpowiem że wygrałem ostatnią jazdę na czas w rzekuniu kategoria MTB.
Skromiś

Powrót do Mazovia MTB Marathon
MichalB napisał(a):Witam mam takie małe pytanko czy znajdzie się jakieś wolne miejsce dla mnie, wiem że trochę nie w czas pytanie ale może... nie wiem czy ktoś mnie kojarzy bo nie udzielam sie na forum za częstopodpowiem że wygrałem ostatnią jazdę na czas w rzekuniu kategoria MTB nie koniecznie muszę startować czyli odpada transport roweru po prostu chcę się przejechać na taka imprezę. Jeśli chodzi o sprawę finansową jakaś zrzutka na paliwo NO problem.

- dla towarzystwa, dla uśmiechów wszystkich znajomych, i jestem zawsze szczęśliwy, że dotrę do mety

karolbiegacz napisał(a):Powiedzcie dlaczego ja daję się namawiać na takie mordowanie bez treningu?
Sam odpowiem- dla towarzystwa, dla uśmiechów wszystkich znajomych, i jestem zawsze szczęśliwy, że dotrę do mety
Gratulacje dla naszych zawodników z pudła.

)
)
Wojtek napisał(a):Cierpliwie czekam na fotki głównego zarządzającego tym bu**elem : ))
... no bo przecież ktoś musi mieć powód by mnie udusić na kolejnym spotkaniu

, ale inni raczej nie.karolbiegacz napisał(a):MichalB napisał(a):Witam mam takie małe pytanko czy znajdzie się jakieś wolne miejsce dla mnie, wiem że trochę nie w czas pytanie ale może... nie wiem czy ktoś mnie kojarzy bo nie udzielam sie na forum za częstopodpowiem że wygrałem ostatnią jazdę na czas w rzekuniu kategoria MTB nie koniecznie muszę startować czyli odpada transport roweru po prostu chcę się przejechać na taka imprezę. Jeśli chodzi o sprawę finansową jakaś zrzutka na paliwo NO problem.
Michał zawsze dzwoń do mnie a coś się wyczaruje
516-029-396
tylko nie tak późno
karolbiegacz napisał(a):Powiedzcie dlaczego ja daję się namawiać na takie mordowanie bez treningu?
Sam odpowiem- dla towarzystwa, dla uśmiechów wszystkich znajomych, i jestem zawsze szczęśliwy, że dotrę do mety
Gratulacje dla naszych zawodników z pudła.
.
Powrót do Mazovia MTB Marathon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości