Czy składaliście wnioski?
http://www.ostroleka.pl/bip/ogloszenia/ ... ultura.pdf
http://www.moja-ostroleka.pl/pieniadze- ... 738,3.html
przydałoby się choć parę groszy
Powrót do Ostrołęka Cycling Team

że w tym roku jest Euro i ma nie być kasy na inne sporty, a tu na MO artykuł o podziale
no szkoda bo można by było coś wywalczyć 

lostpearl napisał(a):Pytanie było: ... czy składaliście?
Odpowiadam, że w tym roku nie składałam, ale w ubiegłym tak i dostałam (chociaż nie tyle ile chciałam , więcej dostali ci co zazwyczaj dostawali). Projekt pisałam sama, ale w jego realizacji potrzebny był sztab ludzi.
Nie sztuką jest napisać. Sztuką jest mieć z kim realizować, to co się zamierzyło, a z tym po drodze różnie było. Większość mówiła, że nie wie co ma robić, bo nie pisała projektu (takie blablanie w banie).
Skoro zainteresowanie wzbudzają już rozdane pieniądze, rozumiem, że następna pula, która będzie "rozdawana " będzie cieszyła się nie tylko post-teoretycznym zainteresowaniem, ale można będzie liczyć na realne działanie.
Zgłaszam się pierwsza do pisania projektu i cieszę się, że w tej ekipie znajdzie się Karol i Wojtek, którym ta sprawa leży na wątrobie. Na najbliższym spotkaniu OCT pogadamy na co będziemy "wyciągać" kasę

lostpearl napisał(a):Pytanie było: ... czy składaliście?
Odpowiadam, że w tym roku nie składałam, ale w ubiegłym tak i dostałam (chociaż nie tyle ile chciałam , więcej dostali ci co zazwyczaj dostawali). Projekt pisałam sama, ale w jego realizacji potrzebny był sztab ludzi.
Nie sztuką jest napisać. Sztuką jest mieć z kim realizować, to co się zamierzyło, a z tym po drodze różnie było. Większość mówiła, że nie wie co ma robić, bo nie pisała projektu (takie blablanie w banie).
Skoro zainteresowanie wzbudzają już rozdane pieniądze, rozumiem, że następna pula, która będzie "rozdawana " będzie cieszyła się nie tylko post-teoretycznym zainteresowaniem, ale można będzie liczyć na realne działanie.
Zgłaszam się pierwsza do pisania projektu i cieszę się, że w tej ekipie znajdzie się Karol i Wojtek, którym ta sprawa leży na wątrobie. Na najbliższym spotkaniu OCT pogadamy na co będziemy "wyciągać" kasę

Wojtek napisał(a):Trochę to dziwne... dlaczego zawodnicy mają pisać projekty?
Szczerze mówiąc to się na tym nie znam i nie mam na to czasu. Na samą myśl robi mi się nie dobrze![]()
Wydaje mi się, że tymi sprawami powinno się zając kierownictwo.
), a to SJP:

.

A teraz idziemy w drugą stronę czyli dzielimy sie... a i tak nas mało 

Powrót do Ostrołęka Cycling Team
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości