Półmaraton Warszawa 28.08.2011

Powrót do Zawody

Półmaraton Warszawa 28.08.2011

Postprzez karolbiegacz » 29 lip 2011, o 06:55

Witam
Miło mi zaprosić Was do udziału w I Półmaratonie Powiatu Warszawskiego Zachodniego im. Janusza Kusocińskiego.
Bieg odbędzie się 28 sierpnia 2011 roku. Start godzina 10:00 w Błoniu przy ul. Lesznowskiej (okolice LKS Olymp Błonie). Meta Borzęcin Duży (Szkoła Podstawowa).
Jest to impreza mojego pomysłu zaś organizatorami są: Powiat Warszawski Zachodni, Gmina Błonie, Gmina Leszno, Gmina Ożarów Mazowiecki oraz Gmina Stare Babice.
Patronem medialnym jest portal MaratonyPolskie.pl.
Zaproszenie jest jednocześnie moją prośbą do Was o pomoc.
By impreza miała szanse stać się cykliczną musi w jej pierwszej edycji wystartować około 300 uczestników.
Bardzo liczę na Wasz udział. Proszę też o przekazanie tego zaproszenia wszystkim zaprzyjaźnionym biegaczom na zasadzie – podaj dalej.
Trasa biegu jest płaska, w całości asfaltowa co sprzyja biciu rekordów życiowych. Ja podczas testu trasy poprawiłem własny wynik o ponad 7 minut.
28 sierpnia to idealny termin dla tych którzy przygotowują się do startu w Maratonie Wrocławskim, Warszawskim, czy Poznańskim. Półmaraton to doskonały dystans do sprawdzenia formy przed tymi startami.
Wpisowe to zaledwie 35 zł. Każdy kto ukończy bieg otrzyma pamiątkowy medal i koszulkę. Regulamin przewiduje nagrody pieniężne oraz losowanie nagród niespodzianek.
Szczegółowy regulamin w zakładce kalendarz. Zapisy na stronie MaratonyPolskie.Pl. Na początku sierpnia pojawią się plakaty, ulotki, reklama w prasie, lokalnych stacjach radiowych.
Jeszcze raz zapraszam i proszę o pomoc.
Jeśli będziecie mieli pytania odnośnie imprezy chętnie na nie odpowiem.

Pozdrawiam
Darek
605 440 718
dariusz.ciecwierz@op.pl
http://maratonypolskie.pl/mp_index.php? ... 5&bieganie
karolbiegacz
-#KK24h

Zdjęcia: 41
Podziękował: 2095
Otrzymał podziękowań: 813

Postprzez Toki » 30 lip 2011, o 14:49

Ktoś chętny? Myślę, że się piszę na niego.
Toki
Bywalec

Podziękował: 10
Otrzymał podziękowań: 10

Postprzez karolbiegacz » 30 lip 2011, o 20:34

Toki napisał(a):Ktoś chętny? Myślę, że się piszę na niego.

Jeśli ktoś będzie chętny to będę informował.
karolbiegacz
-#KK24h

Zdjęcia: 41
Podziękował: 2095
Otrzymał podziękowań: 813

Powrót do Zawody