Z dzisiejszej wycieczki z Lost. Pogoda OK. Ciepło. Droga lekko ośnieżona i oblodzona, ale spokojnie na slikach można było śmigać. Prawie 40km udało nam się nam pyknąć.

Powrót do Galerie forumowiczów

jojas napisał(a):Co racja to racja. Mógłbyś np. nauczyć Perełkę .... no wiesz czego
, ale najbardziej przydałaby mi się jego koordynacja podczas jazdy po lodzie.
, bo w tym roku nie zaliczyłam żadnej lodo-gleby, ale patrzyłam z zazdrością kiedy on (panzer) jechał jak gdyby nigdy nic, a mnie uciekało koło.
, mimo niewątpliwej prawie-doskonałości Twej osoby.
jojas napisał(a):Nie bardzo rozumiem dlaczego prawie?

Pijący_mleko napisał(a):Rozpalające się lampy uliczne rozproszyły mrok panujący w pokoju.
Ta odrobina światła pozwalała zauważyć zarys sylwetki ludzkiej stojącej przy oknie.
Oczy Panzera od kilku już godzin błądziły po ulicy za oknem wypatrując kuriera z upragnioną kasetą do roweru.
Tak długie oczekiwanie sprawiało ze rozgorączkowanym umyśle rodziły sie mordercze wizje stosunku do spóźniającego się posłańca.
Niestety - Panzer myślący tylko o ulepszaniu ulubionego roweru zapominał ze na forum czai sie jego największy koszmar ................ PM.![]()
PM - czuwa.
PM - radzi.
PM - zawsze Panzerowi drzazgę w rower wsadzi.![]()
Wieża Jaskółki - Andrzej Sapkowski

Wsztstkiego najlepszego z okazji "nieobchodzonych" przez Ciebie Walentynek :*
lostpearl napisał(a):Niech ten stan powróci - niech będą Walentynki bez spinki

SamaRama napisał(a):Albo, że to "rower Karola"

Powrót do Galerie forumowiczów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość