Jechan napisał(a):Jeśli chodzi o zrobienie skoczni na drzewie na końcówce trasy to proponuję troszkę je tylko podsypać piaskiem, żeby trzeba było je przeskoczyć, a nie po prostu najechać na skocznię. Będzie to możliwość zdobycia kilku sekund dla zawodników, którzy mają dobrą technikę

pawel-rower napisał(a):Trzeba zrobić taką skocznię żeby każdy bezpiecznie sobie frunął, a najciężsi najdalej i najpiękniej

Jechan napisał(a):Jeśli chodzi o zrobienie skoczni na drzewie na końcówce trasy to proponuję troszkę je tylko podsypać piaskiem, żeby trzeba było je przeskoczyć, a nie po prostu najechać na skocznię. Będzie to możliwość zdobycia kilku sekund dla zawodników, którzy mają dobrą technikę

. I teraz to już nie wiem, co lepiej. Pilnować ogonów na wyścigu, czy oglądać czołówkę na trasie...

Zbyt szczery byłem zdjęciem z postu, że mam tak małą oglądalność![]()
Ewa robi dobre zdjęcia, mogę iść na emeryturę
z tą emeryturą to troszkę przesadziłeś - a komu będę machał ???
ja na emeryturę jeszcze się nie wybieram - obroniłem tytuł "wiśniaka powiatu"
)

gdyby Marek zorganizował fontannę na imprezie, to może nie chciałoby mi się szaleć za Wami w lesie
dobrze, że trochę się schłodziło bo można by zapomnieć o fotkach
- jak można robić fotki w lesie i przy fontannie to .... nie mam argumentów za lasem

Pijący_mleko napisał(a):Ewa robi dobre zdjęcia, mogę iść na emeryturę

) z napisem "Barbie".

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość