[Opony] Continental Explorer 26x2.10

Powrót do Sprzedam

Oferty sprzedaży

[Opony] Continental Explorer 26x2.10

Postprzez amator20 » 2 sty 2014, o 22:04

Sprzedam komplet Opon:

Continental Explorer 26x2.1

STAN: Przejechane 40 km.

Sprzedaję, ponieważ potrzebuję kupić Race Kingi.

Cena 80 zł.
Sprzedam miejsce na reklamę 160 znaków. ;)
,,Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem..."
amator20
-#KK24h

Podziękował: 3
Otrzymał podziękowań: 15

Postprzez humbert » 2 sty 2014, o 22:59

Daj sobie spokój i zostaw sobie te opony. Ja mam race king w szerokości 2.2 i z tego co widzę po zdjęciach to te twoje mają lepsze trzymanie boczne bo race kingi nie mają prawie żadnej. Są lekkie to prawda bo ważą mało ale śliskie jak diabli, branie zakrętow to walka bo mają chyba płytszy bieżnik od twoich. Z tego co widzę na forach ludzie chwalą sobie i jedne i drugie ale na przód race king to tak jak slick.
I jeszcze jedno: są cienkie-pierwsze dwie wycieczki to dwie gumy. Drugim razem bym ich nie wybrał
rower to jest świat
humbert
-#KK24h

Podziękował: 14
Otrzymał podziękowań: 40

Postprzez m81wwski » 3 sty 2014, o 18:42

humbert napisał(a):Daj sobie spokój i zostaw sobie te opony. Ja mam race king w szerokości 2.2 i z tego co widzę po zdjęciach to te twoje mają lepsze trzymanie boczne bo race kingi nie mają prawie żadnej. Są lekkie to prawda bo ważą mało ale śliskie jak diabli, branie zakrętow to walka bo mają chyba płytszy bieżnik od twoich. Z tego co widzę na forach ludzie chwalą sobie i jedne i drugie ale na przód race king to tak jak slick.
I jeszcze jedno: są cienkie-pierwsze dwie wycieczki to dwie gumy. Drugim razem bym ich nie wybrał

Sorry za offtop ale ja na nich (RK2,2) zrobiłem prawie 7 tyś km i do tej pory miałem jedną gumę od gwoździa na maratonie. Jeżdżę na nich wszędzie i nie mają żadnych minusów :)
m81wwski
Bywalec

Podziękował: 1
Otrzymał podziękowań: 32

Postprzez jojas » 4 sty 2014, o 08:36

m81wwski napisał(a):Jeżdżę na nich wszędzie i nie mają żadnych minusów :)

O! :szok: A ja głupi myślałek co to ideały tylko w teorii, a tu niespodzianka :D. Nie dość że uniwersalne to w każdych warunkach doskonałe.
A może źle kombinuje? Ciekawe czy mają jakieś plusy?
jojas
Stały Bywalec

Zdjęcia: 837
Podziękował: 110
Otrzymał podziękowań: 458

Powrót do Sprzedam