77maka77 napisał(a):Pijący_mleko napisał(a):Ja nic Ci nie zaproponuję ... bo obiecałem w domu że dostarczę jeszcze trochę grzybków ... czyli rowerowy wyjazd do lasu i parę godzin spacerku
JUż nie ma grzybów .

jojas napisał(a):Aja nie mam problemu z wyborem grzyby czy rower, pracuję w sobotę i w niedzielę

cie te grzyby oporządzićjojas napisał(a):Trening to betka ale grzyby nie. I w ten genialny acz niezamierzony sposób wkurzyliscie mnie. Jedynym pocieszeniem dla mnie jest to, że musieliście te grzyby oporządzić

jojas napisał(a):Do 77maka77 niektórzy mają po prostu talent( to odpowiedź na Twoje pytanie)
mysterious napisał(a):PM, to jak ich nie zjadasz to co z nimi robisz?
mysterious napisał(a):PM, to jak ich nie zjadasz to co z nimi robisz?

Zdanie ze znakiem zapytania więc przymuszony grzecznością odpowiadam:77maka77 napisał(a):Te grzyby inne to muchomory ??

Pijący_mleko napisał(a):Tak jak napisali koledzy, amatorów na moje grzyby nie brakuje.
Szczególnie rodzice są na nie szczególnie chętni.Zdanie ze znakiem zapytania więc przymuszony grzecznością odpowiadam:77maka77 napisał(a):Te grzyby inne to muchomory ??
kurki,
krowie mordy,
kanie,
koźlaki,
osaki,
opieńki,
prośnianki,
rydze,
siniaki,
sitaki.
Innych nie ruszam.
Uwaga:
używałem nazw jakie ja używam i nie chce mi sie zaglądać do encyklopedii aby podać właściwe nazwy tych odmian grzybów.

jojas napisał(a):karolbiegacz Jak spróbujesz pierogów z krowich mord to zaczniesz je zbierać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość