Ja bym chciała,ale nie mam z kimWojtek napisał(a):trenuje ktoś w taką pogodę ?![]()
ja się zbulwersowałem tą aurą i postanowiłem pojeździć 2 godzinki, dużo błota i wody

Oj Wojtuś widzę,że kompletnie nie dbasz o swoje części ciałaWojtek napisał(a):anetka jak potrenuje to i na mazovi wdrapie się na podium! daje sobie ręke uciąć
.A nawet jeśli... to wolałabym wskoczyć niż się wdrapywać 

Wczoraj wyjechałam tylko na chwilę, żeby przywieźć od koleżanki niezbędne do dalszej orki materiały i co? KONDYCJA W STANIE ZERO

lostpearl napisał(a):Kiedy będzie wiosna? Daleko do niej jeszcze?
Nie ma co odkładać przyjemności na później 
Bartosz napisał(a):Kilka osób z forum jeździ przez cały rok. Frajda z jazdy jest jeszcze większa niż latem, gleby bardziej widowiskowe i zaskakująceNie ma co odkładać przyjemności na później

Nie patrz na to że zbiórek teraz mało.lostpearl napisał(a):Rozumiem, że zbiórek już nie ma?
Nie mam przesmarowanego roweru, bo jestem zbyt leniwy by taka robotę wykonać.jojas napisał(a):Czym masz przesmarowany rower w zimie?
musiałem dać propozycję wspólnej przejażdżki i nie dało sie tego zwalić na GwjsD bo oni ostatnio siedzą cicho.

Zbyszko napisał(a):Proponuję natomiast spotkanie dla GjwsD jutro /w sobotę/ o godz. 12.00 na ławeczce. Każdy rowerzysta jest mile widziany.
Pijący_mleko napisał(a):Zbyszko napisał(a):Proponuję natomiast spotkanie dla GjwsD jutro /w sobotę/ o godz. 12.00 na ławeczce. Każdy rowerzysta jest mile widziany.
A może nie wyznaczać godz. spotkania i ruszyć dopiero po zawodach w Duathlonie , bo wielu Naszych w nich startuje oraz kibicuje i może by chcieli sie później przejechać.

i swoją trasą.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość